Toate produsele / Tilincă / TILINCĂ GOLDish

TILINCĂ GOLDish

de la 550 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Stoc epuizat

Categorii: / Tilincă

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


❖ Tilinca este un instrument muzical popular de suflat, asemănător cu fluierul, dar fără găuri laterale.

❖ În funcție de intensitatea suflului, însoțită de obturarea parțială, cu ajutorul unui deget, a orificiului situat în partea inferioară a tilincii, rezultă melodia ce se dorește a fi interpretată.

Conținutul pachetului:
❤ 1 x Tilincă GOLDish (din lemn alun)
❤ 1 x Husa pentru tilincă (culoarea neagră)

Specificații:
❤ Lungimile (cm): C(Do) 62; Bb(Sibemol) 71,5
❤ Produs handmade
❤ Instrument acordat profesional, sunet minunat ✅

Declarație: Privind că instrumentele noastre sunt făcute manual (artizanal), nu există două bucăți identice. Uneori poate să difere puțin estetica lemnului la prelucrare față de cum se vede pe poza de prezentare. Orice instrument ca și sunet este acordat perfect!

 

Sunetul instrumentului:

#caval #fluier #tilinca

 

Mulțumim.⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ❖ Tilinca este un instrument muzical popular de suflat, asemănător cu fluierul, dar fără găuri laterale. ❖ În funcție de intensitatea suflului, însoțită de obturarea parțială, cu ajutorul unui deget, a orificiului situat în partea inferioară a tilincii, rezultă melodia ce se dorește a fi interpretată. Conținutul pachetului:❤ 1 x Tilincă GOLDish (din lemn alun)❤ 1 x Husa pentru tilincă (culoarea neagră)Specificații:❤ Lungimile (cm): C(Do) 62; Bb(Sibemol) 71,5❤ Produs handmade❤ Instrument acordat profesional, sunet minunat ✅ Declarație: Privind că instrumentele noastre sunt făcute manual (artizanal), nu există două bucăți identice. Uneori poate să difere puțin estetica lemnului la prelucrare față de cum se vede pe poza de prezentare. Orice instrument ca și sunet este acordat perfect!   Sunetul instrumentului:   Mulțumim.

caval_garantie

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare
tilinko.ro